rené mensink interieurarchitect

interieur- en productdesign

MIJN VERHAAL

over rene mensink​

"Creativiteit"

Ik geloof in de kracht van creativiteit. Creativiteit is iets wat je niet kunt leren maar wat je wel door kunt geven. Samen sta je sterker, daarom werk ik altijd nauw samen met de klant. Inspiratie is overal te vinden. Als ik beurzen tentoonstellingen, museum en theater voorstellingen bezoek en als ik door een stad dwaal. Het idee van reizen is nauw verbonden met m’n creatieve proces. Het is de kunst om er elke keer een nieuwe draai aan te geven. Als vormgever ben ik altijd bezig met nieuwe dingen leren en nieuwe mensen te leren kennen. Maar wat misschien nog het belangrijkste is, is om te verrassen en verrast te worden.

‘rené is gewoon een fijn mens om mee te werken. Hij luistert goed, neemt echt de tijd voor je en staat open voor goede ideeën. Tegelijk is hij ook kritisch en bewaakt hij de kwaliteit van het concept. Ik bewonder zijn helicopterview van begin tot eind. En zijn grote betrokkenheid.’

Ed Hofschreuder, bibliothecaris Bibliotheek Loosduinen

Mijn verhaal

Ik begon in 2001 als interieurarchitect en product ontwerper. Mijn liefde voor het vak wordt bij ieder project groter. In een project zoek ik altijd naar een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Waar jong en oud samen kunnen komen met hun verhalen. Durven verrast te worden is een noodzaak voor innovatieve ideeën. Met dat principe in mijn achterhoofd dompel ik me onder in een project en ga ik op zoek naar het beste ontwerp voor u.

"Experimenteer, omdat je niet weet wat het kan opleveren !"

rene mensink

Samen in overleg

Inlevingsvermogen en vertrouwen staat aan de start voor nieuwe ideeën. Als ik aan het reizen ben met trein of op de fiets verzamel ik beelden en woorden. Die zoektocht naar het onbekende is ook het mooie aan dit vak. Reizen is niet alleen nieuwe dingen ontdekken, maar ook anderen ontmoeten. Ik heb graag vakmensen om me heen. In hun ervaring en manier van afstemming ligt kwaliteit gewaarborgd, welke ik graag inzet in mijn projecten. Ik ben ook altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen, nieuwe productiemethodes en nieuwe inspiratie bronnen. Overleg is een sleutelwoord om samen tot een betere uitkomst te komen

'Omdat je samen het verschil maakt in een creatief proces'

Ontwerp tekening

Mijn doel is altijd om vanuit mijn ideeën en netwerk meer waarden toe te voegen. U heeft misschien de wens om innovatief te zijn, maar weet niet precies op welke manier dat moet gebeuren. Duurzamer worden, hergebruiken of de waarde van producten behouden? Ik laat me graag door u informeren om te kijken welke oplossingen voor u het beste zijn. Ik ben dan de partij die in het hele verhaal duidelijkheid kan geven.

wat ik voor u kan doen | aanvullende informatie op de home pagina

Welke kernwaarden zijn er

Iedere dag worden we overspoeld door beelden, hierdoor is het haast onmogelijk om zelf alle keuzes te maken. Ik kan ervoor zorgen dat we er achter komen waar het echt om moet gaan. Welke kernwaarden zijn er? En wat zijn de doelstellingen? Ik werk met teams die de moderne middelen kennen en op de gewenste plaats weten in te zetten terwijl er toch wordt voldaan aan de fundamentele menselijke behoeften die we allemaal delen, inclusief de behoefte om een gevoel van verbondenheid te voelen. Ik help om ruimtes te creëren die mensen aanmoedigen om samen te komen en, nog belangrijker, om terug te komen.

Opdrachtgevers

De afgelopen jaren met veel gerespecteerde klanten gewerkt. Ongeacht de grootte van hun organisatie, het niveau van hun budget of de vergoeding in een commissie. Het was een eer om ze allemaal te dienen. Ik presenteer met trots een kleine selectie:

Heb ik u kunnen inspireren en heeft u vragen of ideeën? Neem gerust contact met mij op.