rené mensink interieurarchitect

interieur- en productdesign

Q-TIPS SqEME

kantoor | Breukelen

"Sfeervol kantoor als clubhuis"

q-TIPS SqEME te Breukelen is een niet-traditioneel adviesbureau op het gebied van procesmanagement. De opdracht was “Het compleet inrichten van een nieuw kantoorgedeelte, incl. de E en W installatie”. Het is een sfeervolle werkomgeving geworden, waarbij op de definitieve plattegrond de klimaatvoorziening en het lichtplan zijn afgestemd. 

3D ontwerp tekeningen

Keuken van Ikea.

Na een tweede keer bij Ikea te zijn geweest hebben we besteld wat we ontworpen hadden. Het installatie team van Ikea heeft de keuken in goed overleg geplaatst.

"Gewerkt binnen budget. Met een mooie boom en keuken van Ikea is het een markant kantoor geworden"

“Jos van Oosten” Vanquard Interventionsist

De boom.

Een echte boomstam met, niet van echt te onderscheiden katoenen bladeren, die centraal in de ruimte staat, biedt een scheiding tussen de werkzone en instructieplek. Om de boekenplanken heen is het uitvergrote logo toegepast

Het opbouwen van de boom.

Door de boom en het "gras" groene tapijt is dit interieur een sfeervol geheel geworden.

In het instructie deel is op de wand een kader geschilderd met gitterr verf, geschikt op op te projecteren. Door een subtiel kader en grafisch behang is het een weinig kostend en verrassend element geworden. Door het ‘gras’ groene tapijt is dit interieur een sfeervol geheel geworden.